Bouwen of verzuipen met de Vlot Bouw Battle

 

Aan de rand van de gracht kleed een groepje mannen zich om. De spijkerbroek wordt vervangen door een korte- of een zwembroek. Op de kant liggen stammen, blauwe en groene vaten en een flik stuk touw. Wat is hier aan de hand?

Het is de leukste start van jouw vrijgezellenfeest. Aan de rand van het centrum van Deventer in een rustige gracht wordt jullie groep in twee groepen verdeeld. Beide groepen krijgen de beschikking over hun eigen gear om een zo goed mogelijk vlot te bouwen. Het doel? Zonder een nat pak zo snel mogelijk de overkant halen. De strijd ontstaat eerst om zo snel mogelijk een zo solide mogelijk vlot te bouwen. Als de vlotten klaar zijn gaat het echt beginnen. Is het vlot solide genoeg om te water te gaan of bezwijkt het bij het eerste contact met het water? Daar draait het om bij de Vlot Bouw Battle.

Zijn beide vlotten grachtwaardig, blaast de spelbegeleider de wedstrijd af. Peddel zo snel mogelijk naar de overkant van de gracht en help je vlot de gracht uit. Wie als eerste met het hele team en vlot aan de andere kant staat, wint de vrijgezellen vlot bouw battle.

De Vlot Bouw Battle is een enthousiaste start van jullie vrijgezellenfeest. Samenwerken in teams, de vrijgezel het vlot laten bouwen. De vrijgezellenfeesten van de dames en de heren combineren om daarna met de eigen groep verder te gaan, het is allemaal mogelijk. Na de vlot bouw battle is er gelegenheid om even kort te douchen en opfrissen om vervolgens de rest van Deventer te gaan verkennen.

Waar in Deventer te boeken?

De Vlot bouw battle is natuurlijk niet geschikt voor de druk bevaren grachten van Deventer. Een rondvaartboot stopt niet voor een vlot… Vandaar dat we kiezen voor een rustige gracht aan de rand van het centrum waarvan we weten dat het veilig is om een vlot te bouwen en ook zelf te water te gaan. De vlot bouw battle is geschikt voor iedereen die in staat is om te zwemmen en goed ter been.

Wil je een dit uitje boeken of meer informatie lezen over de vlot bouw battle voor vrijgezellen? Bekijk de details van het uitje dan hier. Natuurlijk kun je tijdens kantooruren altijd bellen met Original Tours & Events Deventer BV, 020 – 789 50 46.